«Верес» затвердив кандидатури двох віцепрезидентів

Дата: 11 февраля 2022 в 18:24

Члени наглядової ради «Вереса» на засіданні одноголосно затвердили кандидатури двох віцепрезидентів народного клубу, інформує пресслужба «червоно-чорних». 

Михайла Волинця призначено віцепрезидентом клубу з організаційних питань.

Валентина Войтківа призначено віцепрезидентом клубу з інформаційних питань.

— Головне моє завдання — налагодження на координація роботи усіх підрозділів та департаментів клубу. Це також продовження роботи над будівництвом тренувальної бази та стадіону. Ми вже запропонували міському голові Рівного створити робочу групу, яка б була націлена на введення споруди в експлуатацію та проведення атестації арени для проведення змагань під егідою УАФ. Також працюватиму над розвитком системи лояльності і розширення мережі наших партнерів, над розширенням Veres Business Club і, звичайно, підготовкою до додаткової емісії акцій народного клубу, — зазначив Михайло Волинець.

— Дотепер я виконував функції радника президента з питань інформаційної політики клубу. На посаді віцепрезидента займатимусь координацією роботи інформаційної та маркетингової служб клубу. Верес — досить яскраве явище в українському футболі. Але ми маємо потенціал до росту. В клубі працюють фахівці і його щирі вболівальники. Але ми можемо зробити ще один якісний крок вперед. Насамперед, це стосується розвитку власних медіа та залучення нової аудиторії. Також до моїх обов'язків входить робота зі стейкхолдерами, — резюмував Валентин Войтків. 

Нагадаємо, у грудні минулого року на посаді віцепрезидента з розвитку дитячо-юнацького спорту і команди U-19 члени наглядової ради затвердили кандидатуру Мирона Чернецького.

Читайте также: Два гравці не підійшли «Вересу»

По сообщению сайта FootBoom