Іван Надєїн: «Верес» планує підписати трьох молодих гравців на перспективу»

Дата: 16 января 2022 в 04:04

Президент «Вереса» Іван Надєїн в інтерв'ю «Футбол NEWS» розповів про трансферні плани своєї команди та роль В'ячеслава Шевчука у клубі.

— Ми обговорили, що збільшуємо бюджет на 5 млн гривень ще цього року, щоб запросити двох високоякісних гравців. Також плануємо підписання ще трьох молодих гравців на перспективу, які допоможуть нам через рік або два. Не знаю, який бюджет в інших клубів, але всі точно можуть подивитися, який бюджет у «Вереса». У нас відкрита публічна інформація, і всі звіти теж є публічними. 

Сьогодні наш бюджет — 70 млн гривень. Ми починали з 65 млн, а на останній наглядовій раді збільшили його ще на 5 млн для додаткових трансферів. Ми розуміємо, що нам треба підсилити склад.

У Шевчука є три ключових блоки напрямків. По-перше, це вертикаль дитячого-юнацького футболу, U-19 та першої команди. Ми маємо виростити  гравців для першої команди. Другий, і ключовий, це трансфери. Нам потрібна можливість заробити на трансферах, брати таких гравців, яких ми зможемо виховати, додати їм майстерності, продати та отримати дохід. Третій  — це публічність. Шевчук є амбасадором клубу, який має дуже великий авторитет у футбольній та медіаспільноті, і може представляти клуб назовні, бути його бренд-амбасадором, — сказав Надєїн.

Читайте также: Юрій Вірт: «З «Динамо» та «Шахтаря» у «Вересі» нікого не буде»

По сообщению сайта FootBoom