Дмитро Криськів: «Чекаємо відпустку — це буде своєрідне перезавантаження «Металіста 1925»

Дата: 12 декабря 2021 в 22:04

Півзахисник «Металіста 1925» Дмитро Криськів прокоментував поразку від «Чорноморця» (1:2) у 18-му турі УПЛ.

— Мабуть, команда не вийшла з роздягальні. Команді неприпустимо на шостій хвилині програвала два нуль. Важко потім витягувати такі матчі. Проте, я вважаю, що ми сьогодні провели гідний поєдинок, створили багато моментів. Везіння було не на нашому боці. Але ми грали в футбол, намагалися створити моменти. Проте, на жаль, ми програли. Чекаємо відпустку, думаю, що вона дуже потрібна нам. Це буде своєрідне перезавантаження команди. Ми чекаємо на повернення всіх наших травмованих гравців. У другій частині сезону ми покажемо свою гру.

— Ви сказали, що команда не вийшла з роздягальні. Чому так сталося?

— Думаю, що ніхто цього не знає. У нас в останніх матчах 6-7 матчах нічого не вдається. Треба розібратися в собі, мабуть. Бо не припустимо для команди програвати стільки матчів поспіль.

— У вас сьогодні також було достатньо гострих моментів, чому команді не вдається забивати, лише один гол в шести поєдинках?

— Окрім того, що нам не щастить. Мабуть, не вистачає майстерності. Потрібно більше тренуватися. Можливо, в цьому проблема. Не знаю. Моменти є, але ми не можемо забити. Через це і програємо,  — цитує Криськіва офіційний сайт «Металіста 1925».

По сообщению сайта FootBoom