Максим Задерака: «Можу відзначити у «Чорноморця» швидкі фланги та агресію»

Дата: 11 декабря 2021 в 23:44

Півзахисник «Металіста 1925» Максим Задерака розповів клубній пресслужбі про підготовку команди до поєдинку проти «Чорноморця».

— Уже друге коло розпочалося, вже грали з «Чорноморцем», чим тоді запам'яталася команда з Одеси? Як вона за цей час змінилася, на ваш погляд?

— Помітно, що «Чорноморець» прогресує. Команда прогресує з кожною грою. Можу відзначити у них швидкі фланги, агресію. «Чорноморець» постійно агресивно вибігає в атаку і загалом команда дуже сильно додала. Буде дуже важко.

— Остання гра команди перед відпусткою. Як проходила підготовка до неї? Можливо, якось відрізнялася від того, як проходить зазвичай?

— Та ні, загалом працювали у звичайному режимі. Проаналізували помилки наші, проаналізували наші матчі. Але загалом готувалися, як і до всіх поєдинків. Тож, сподіваюсь на позитивний результат в Одесі.

— Який результат буде позитивним? Яке взагалі налаштування на гру, як у вас особисто, так і в команди загалом?

— Звісно, що ми завжди їдемо за перемогами. У кожної команди є амбіції, є вони і у нас. У нас є свої цілі, ми намагаємося їх досягти. Найголовніше, що йдемо до цього і зрозуміло, що розраховуємо на позитивний результат.

По сообщению сайта FootBoom