«Минай» розписав результативну нічию зі «Львовом» у контрольному матчі

Дата: 14 ноября 2021 в 02:34 Категория: Новости спорта

«Минай» на своєму стадіоні провів контрольний матч зі «Львовом», який закінчився унічию 2:2, інформує пресслужба закарпатського клубу.

Поєдинок виявився досить багатим на події та змістовним за грою. Були високі швидкості, багато атакуючих дій обох команд, постійний пресинг з обох боків.

«Минайці», розуміючи, що «Львів» грає з високою обороною і любить пресингувати, активно застосовували швидкі і дальні передачі. І вже на 8 хвилині це принесло успіх. Мякушко розпочав атаку, перевів на фланг до Хахльова, Олексій прострілив і Месхі класно і результативно в дотик пробив – 1:0.

«Львів» у першій половині тайму частіше володів м’ячем, але господарі були готові до цього і багато працювали без м’яча, перериваючи їх атаки. Підопічні Леонова вдало діяли на підбираннях, боролися за кожен м’яч.

У другій половині тайму вже минайці володіли м’ячем. І могли забивати ще, проте то Хахльову, то Білоногу, то Байдалу десь не щастило. А ось «Львів» свою атаку втілив у голи – постарався Ернест, якого так і не змогли зупинити на 33 хвилині, коли пробивався до штрафної і таки проштовхнув м’яча у ворота.

На користь «Львова» була і перша половина другого тайму. Вони володіли м’ячем і постійно створювали тиск на оборонну лінію «Минаю». На 54-й хвилині заробили кутовий, з якого Політило чітко навісив на Довгого, а той забив головою – 1:2.

«Минай» міг відігратися досить швидко – вже у наступній атаці Книш прорвався флангом, увійшов у штрафну і його збивають – пенальті. Його взявся бити капітан Петрусенко, але його удар з точки парирував голкіпер.

Це трохи психологічно надломило команду, але їм таки вдалося врятувати гру. В останні 15 хвилин закарпатці затиснули опонента на його штрафній. І один гол таки відіграли. На 82-й хвилині минайці швидко вийшли з оборони, Байдал класною передачею вивів Станковича сам на сам з голкіпером і той скористався моментом – 2:2. Перший гол Івана за основу клубу. Хоч і у контрольній грі.

По сообщению сайта FootBoom