Популярные темы

Контрольный матч. «Минай» – «Бухара» (Узбекистан) 2:1. Видеообзор

Дата: 02 февраля 2023 в 04:44 Категория: Новости спорта


Контрольный матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

«Минай» — «Бухара» 2:1

Голи: Нємчанінов 80, Твердохліб 85 – Ахмедов 56, з пенальті

Минай: Пеньков, Чуєв, Ю.Кравчук, Трубочкін, Дмитрук, Горін, Вітенчук, Твердохліб, Колесник, Паламар, гравець на перегляді. 2-й тайм: Бандура, Рогозинський, Нємчанінов, Гончар, Вітенчук, Горін, Воробчак, Байдал, Голуб, Вишневський, гравець на перегляді.

Бухара: Стошич, Хасанов, Кароєв, Отахонов, Іброхімов, Азімов, Мєлієв, Жураєв, Жуманкузієв, Абдухамідов, Ахмедов. На заміну виходили: Журабаєв, Тошпулатов, Кобилжонов, Кайумов, Бегимкулов, Убайдуллоєв, Курбонов.

Вирішувати долю матчу номінальні господарі мали ще до перерви. Спочатку Руслан Паламар організував тет-а-тет с голкіпером Данилу Колеснику, але той не зумів переграти Стошича. А згодом після подачі з кутового Юрій Кравчук головою зробив скидку на дальню штангу Єгору Твердохлібу. Півзахисник в дотик переправив м’яч у сітку, проте лайнсмен зафіксував офсайд. Зі сторони здалось – помилково.

Після перерви тренерський штаб зробив одразу 9 замін – на полі залишились лише Вадим Вітенчук та Олег Горін. Закарпатці мали б додати у напад, а натомість пропустили. 11-метровий реалізував Ахмедов – Олександр Бандура вгадав напрямок удару, але виручити не зумів – 0:1.

У ролі наздоганяючих минайці перебували аж 24 хвилини. Зрівняти рахунок вдалось завдяки стандарту. Паламар виконав подачу з правого флангу, а Дмитро Нємчанінов головою ефектно переправив м’яч у дальній від воротаря кут – 1:1.

Забитий гол надихнув українців і через 5 хвилин ми вийшли вперед. Спочатку захисник «Бухари» ледве не пустив «свояка» після подачі зліва Валерія Рогозинського. М’яч підхопив Твердохліб і з другої спроби влучив у ціль – 2:1.

Наступний матч «Минай» проведе 4 лютого проти боснійського «Сараєво».

Читай також: Контрольний матч. «Минай» — «Бухара» (Узбекистан) 2:1. Вольова перемога

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями