Популярные темы

Валлійський вівчар проїде понад 1000 міль, щоб віддати ЗСУ джип з медикаментами

Дата: 09 марта 2022 в 05:44 Категория: Здоровье


Валлійський вівчар проїде понад 1000 міль, щоб віддати ЗСУ джип з медикаментами
Стоковые изображения от Depositphotos

42-річний валлійський вівчар Ллір Джонс збирається зробити свій внесок у війну з російськими окупантамиі – приїхавши з Великобританії до України разом з другом і пожертвувавши на потрібні ЗСУ повнопривідний Land Rover Discovery, заповнений медичним обладнанням, пише Metro.

Джонс прийняв це рішення після того, як у соцмережах побачив українського фермера, який звернувся з проханням про допомогу повнопривідними автомобілями, які мають величезний попит – їх можна використовувати для евакуації поранених та доставки медикаментів. Ллір купив автомобіль 2004 року випуску за 2000 фунтів стерлінгів і планує поїхати до Польщі, а потім перетнути кордон з Україною. Напарником у подорожі, що займе понад тисячу миль, стане його друг, однофамілець і колега-фермер Ріс Джонс.

Читайте также: Британские власти получили возможность задерживать любой российский самолет

Раніше друзі створили благодійну організацію «Крок за кроком», яка організовувала щорічні місії милосердя у регіони, що постраждали від стихійного лиха. Зокрема, відправляли добровольців до Африки на будівництво різних об'єктів за гроші сільських громад.

– Після 2012 року ми призупинили благодійну діяльність – з'явилися сім'ї та діти. Але оскільки на рахунку ще було трохи грошей, ми шукали способи використати їх із користю. Коли Ріс погодився поїхати до України – це дало проекту зелене світло. Самостійно я навряд чи це здійснив би. Тепер наповнимо машину необхідними у військових умовах медикаментами, і нам потрібно якнайшвидше доїхати на захід України, поки росіяни не почали рухатися туди. Ми не хочемо сильно затримуватись – просто приїдемо в Україну, залишимо машину, потім пішки повернемося назад до Польщі та полетимо додому до Лланфіхангела. Тому що наприкінці місяця в нашому Північному Уельсі почнеться сезон окоту — резюмував Джонс.

Читайте также: «Світ не вірить у майбутнє Росії. Вони говорять про нас», — звернення Володимира Зеленського (+Відео)

 

 

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Здоровье
Поделитесь новостью с друзьями