Популярные темы

Iгор Йовiчевiч: «Ми були не дуже свіжими, але вийшов цікавий матч»

Дата: 28 января 2022 в 22:34 Категория: Новости спорта


Iгор Йовiчевiч:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер «Дніпра-1» Ігор Йовічевіч прокоментував підсумки першого спарингу дніпрян в Туреччині, в якому спортклубівці з рахунком 2:1 переграли болгарський «Берое», iнформує пресс-служба клубу.

— Наскільки задоволені діями команди у минулій грі і взагалі роботою у перші дні збору в Туреччині?

— У першу чергу перемога – є перемога. Важливо було сьогодні продовжити переможну серію, але і маємо на увазі те, що це був тільки перший матч після двомісячної перерви, а команда діяла на тлі втоми, оскільки хлопці отримують навантаження на зборі. Ми були не дуже свіжими, але вийшов цікавий матч. Було заплановано високо пресингувати, і це нам вдавалося більше у першому таймі, ніж у другому, хоча після перерви у нас було більше гольових моментів. Це є багатство команди —  адаптуватися до певних ситуацій, коли йде контроль м’яча, і через нього ти шукаєш діри у захисті суперника та диктуєш темп і ритм гри, а забиваєш у моментах, які напрацював на тренуванні. Саме так ми і забили перший гол. А після перерви ми підлаштувалися під активну гру суперника, вдало виходили з оборони в контратаки і мали не менше п’яти моментів, щоб знову забити. Загалом отримали хороше навантаження у хорошому першому спарингу, і в цілому ми плідне попрацювали у цьому мікроциклі, отримавши багато навантажень. І сьогодні дуже важливо, що ніхто не травмувався і всі здорові.

— Як оціните гру Марка Гуаля, котрий в цілому виглядав непогано, добре взаємодіяв з партнерами, але змарнував безліч моментів?

— Я більше хвилювався, що у нього моментів не буде. А він мав моменти і намагався кожним дотиком показати свої найкращі дії, хоча у нього був маленький мандраж і напруга, але все одно Марко показав сьогодні, що розуміє футбол, а у ньому простір і час. Ну а про його взаємодії із Піхальонком можу сказати, що хороші футболісти балакають однією футбольною мовою.

Читайте также: Контрольний матч. «Дніпро-1» — «Берое» 2:1 . Перший матч — перша перемога

 

 

 

 

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями