Популярные темы

Контрольні матчі «Металіста 1925» у Туреччині

Дата: 26 января 2022 в 02:14 Категория: Новости спорта


Контрольні матчі
Стоковые изображения от Depositphotos

Завтра ввечері з аеропорту «Бориспіль» «Металіст 1925» вилетить до Туреччини на другу частину зимових зборів. Там підопічні Валерія Кривенцова зіграють, попередньо, 10 контрольних поєдинків, аби всі футболісти отримали достатньо ігрової практики, iнформує пресс-служба клубу.

Наразі вже відомо про шістьох суперників «Металіста 1925» на турецькому зборі. Перший поєдинок у 2022-му році команда зіграє проти представника турецької Суперліги — «Антальяспору». Гра відбудеться 29-го січня.

Також відомі імена ще п'ятьох суперників «Металіста 1925». 30-го січня буде гра проти сербської «Воєводини», 4-го лютого суперником харків'ян стане ще один сербський клуб — «Пролетер». Дві гри відбудеться 9-го лютого: проти польської «Ресовії» та сербського «Железничару». Одним із заключних контрольних поєдинків стане матч проти «Оболоні» 18-лютого.



Варто зазначити, що це не остаточний список суперників на зборах. Зараз узгоджується проведення ще кількох контрольних матчів. Про імена суперників та дату проведення спарингів буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, що «Металіст 1925» мав відлетіти до Туреччини сьогодні о 10.20 з аеропорту «Харків». Але рейс скачували через сніг, що випав у Стамбулі і призупинив роботу тамтешнього аеропорту.

 

Читайте также: «Металіст 1925» не зміг вилетіти до Туреччини

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями