Популярные темы

Різдвяно-новорічні вітання від редакції Footboom

Дата: 24 декабря 2021 в 18:24


Різдвяно-новорічні вітання від редакції Footboom
Стоковые изображения от Depositphotos

Шановних читачів сайту FootBoom — зі святами!

Бажаю якнайбільше позитивних емоцій, радості, приємних сюрпризів, грошей, успіхів та звершень! 2021 рік був досить-таки важким і дуже хочеться, щоб 2022-й дозволив усім нам хоча б трішечки розслабитися, подарував безліч приводів для радості і щастя.

Нехай усі негаразди залишаться у минулому році, хай збудуться ваші найзаповітніші бажання і у всіх справах вас супроводжує удача. Бажаю, щоб мрії здійснювалися, на серці було тепло і затишно, у родині — мирно і заможно, у коханні — пристрасно і легко.

Благополуччя і радості у прийдешньому році, хай свято Різдва наповнить душу радістю, спокоєм, щастям, позитивною енергією і благословить на нові справи.

Дорогі друзі, уболівальники, читачі Footboom! 2022-й рік пазурами свого символу, чорного водяного тигра, шкребеться в наші двері. 

Нехай ця відважна тварина принесе у ваші будинки більше рішучості, твердості, готовності не спасувати перед випробуваннями і зробити вирішальний стрибок на зло обставинам. Але водночас буде теплим та ніжним. 

Бажаю, щоб вдача та натхнення завжди були поруч, в вашій оселі було тепло та затишно, а м'яч долі завжди знаходився на вашій половині поля! 

Зі святами!

На тлі того, що відбувалося з українськими клубами в єврокубках у році, що минає, і повної відсутності хоч маленьких обнадійливих зрушень на внутрішньому футбольному фронті, справжньою віддушиною стала збірна України. А, точніше, матч 1/8 фіналу чемпіонату Європи зі шведами та той вже легендарний гол Довбіка. Такі емоції знову змушують полюбити футбол!

А з урахуванням всього того, що вже сталося з вітчизняними клубами в осінній частині сезону, навряд чи наступного року українських уболівальників хтось інший зможе порадувати подібними емоціями. Тому хотів би побажати в 2022 році ще раз пережити свято, яке подарують перемоги збірної України! На цей раз вже під керівництвом Олександра Петракова. Щоб на чемпіонаті світу у Катарі лунав український гімн, ще й у матчах плей-офф!

І бережіть себе та своїх близьких! У такий тяжкий час це найголовніше!

Зі святами!

Ось і добігає кінця черговий рік. На щастя, він видався більш футбольним, ніж попередній, тому, гадаю, нудьгувати нікому не довелося.

Дуже сподіваюсь, що наступний рік вийде ще більш насиченим на яскраві футбольні події і матиме для нашої країни значно більше радісних моментів як на футбольних полях, так і в усіх інших аспектах.

«Потрібно небагато, щоб викликати посмішку, і достатньо посмішки, щоб усе стало можливим».

Хотілося б, щоб усі ми значно більше посміхалися і все неможливе для кожного з нас ставало можливим. Бажаю здійснення бажань, близьких та коханих поруч, а також, враховуючи нинішні реалії, міцного здоров'я, щоб жодні негаразди ніколи не збивали з ніг.

Мирного неба над головою.

У ці святкові дні хочу побажати вам найпозитивнішого та найдушевнішого настрою. Щоб кожна мить була в кайф, і кожна секунда була наповнена любов'ю та щастям.

З Новим роком та Різдвом усіх!

Залишайтесь на FootBoom,  нас чекає ще багато чого цікавого попереду!

 

Дорогі читачі Footboom, дорогі шанувальники гри мільйонів!

На зміну Білому Металевому Бику йде Чорний Водяний Тигр. Від щирого серця бажаю, щоб у Новому, 2022-му році доля супроводжувала вас усім найкращим, що є в цієї тварини – м'якістю, пухнастістю і при цьому ніколи, як кажуть, «не бикувала».

Щоб було тепло та затишно як у будинку, так і в душі. Ну і щоб футбольні результати Ваших улюблених команд дарували лише позитивні емоції.

Зі святами всіх Вас, друзі!

Якщо порівнювати наш сайт з якимсь клубом, то це має бути невеликий, сімейний та дуже любий, близький серцю клуб.

Зараз на ринку спортивних медіа велика конкуренція, і кожен воліє обирати собі майданчик «для проживання» на свій смак. Тому FootBoom особливо тепло цінує кожного свого відданого читача, який попри все продовжує залишатися з нами.

Ми чутливі до критики, але в той же час дуже цінуємо її, адже вона — двигун прогресу і частково джерело натхнення. Тож продовжуй нас надихати, дорогий читачу, і в новому році!

Італійський відділ Футбуму бажає тобі щасливого Різдва і сподівається, що новий 2022 рік виявиться яскравішим, ніж рік попередній.

Buon Natale e un Felice Anno Nuovo!

2022 рік обіцяє бути цікавим для футбольної України: плей-офф до ЧС, Ліга націй, клубні змагання та, сподіватимемося, поїздка до Катару.

Хочеться побажати всім читачам позитиву та радості не лише у футболі, а й у повсякденному житті. І щоб у грудні ви змогли підняти келих шампанського і сказати: «Так, це був справді чудовий рік».

Будьте щасливі та здорові, і залишайтеся з FootBoom, а ми продовжимо радувати вас цікавими новинами та статтями.

Зі святами всіх вас, дорогі читачі.

Любі друзі! Щиро вітаю з Новим роком та Різдвом!

Нехай 2022 рік принесе всім нам безліч приводів для радості і щастя, а все погане най залишиться позаду. Бажаю, щоб збулися ваші найзаповітніші мрії, й в усіх справах вас супроводжувала удача.

Якщо по-справжньому повірити в диво, воно неодмінно настане. Тож повірте у чарівну магію новорічних свят, мрійте, і все задумане неодмінно здійсниться!

Бажаю міцного здоров’я вам і вашим близьким, достатку, натхнення в роботі та мирного и чистого неба над головою.

Год пролетел, словно спичка сгорела,
Вороными промчались события дней,
Худшее мы по дороге оставили,
В памяти отложились все 365 дней,
Глубоким ковшом зачерпнули все лучшее,
Лишнее отсекли, оно нам ни к чему,
В год Полосатого с мыслями чистыми,
Снова в поход, один к одному...

Щиро всіх вітаю, з Новим роком поздоровляю! Нехай в кожній родині все буде добре. Здоров'я вам і вашим рідним. Бажаю, чтоб 2022-й став найщасливішим роком у вашому житті. Будьмо! 

Дорогі читачі! Щиро вітаю всіх з прийдешніми святами!

Кожен наш рік наповнений перемогами, поразками, а іноді навіть нічиїми. Та щодня ми ростемо і стаємо сильнішими.

Я бажаю, щоб 2022-й приніс кожному ще більше цікавого та позитивного досвіду, нових звершень та амбітних цілей. Завжди влучайте у дев’ятку та ніколи не потрапляйте в офсайд.

Мрійте, радійте, розвивайтесь, подорожуйте, вболівайте за улюблені команди та будьте здорові. Дякую, що залишаєтеся з нами!

Шановні наші читачі!

Позаду ще один рік, який, впевнений, приніс всім безліч різноманітних емоцій, як позитивних, так і не дуже. Зазвичай раджу людям залишати собі лише найкраще і світле, а все інше залишати в році, що минає. Також давайте не забувати подякувати людям, котрі того заслуговують.

Зі свого боку дякую вам, любі друзі, за увагу, добрі слова і усі ваші поради та зауваження. Дякую колегам за допомогу і сприятливу робочу атмосферу. Дякую рідним та близьким за розуміння, добро і підтримку. І всім, як то кажуть, оптом за те що є поруч і завжди раді (сподіваюсь) бачити, чути, читати. 

Щодо новорічних та різдв’яних побажань, то, мабуть, не буду вигадувати «лісапєтов». Бажаю всім позитивної стабільності, щонайбільше причин для радості та посмішок, щоб якомога частіше ставались різні приємні несподіванки, і, мабуть, найголовніше – міцного здоров’я вам і вашим близьким.

Так само не лишнім буде, гадаю, побажання мудрості для знаходження шляхів вирішення проблем, а також терпіння в пошуках виходів з будь-якої життєвої ситуації. Ну і як завжди: побільше нам всім якісного, душевного футболу, і перемог вашим улюбленим командам.

Бажаю, щоб у новорічну ніч здійснилися усі ваші найпотаємніші бажання. Здоров'я щоб не підводило, близькі частіше радували, діточки зростали розумними і щасливими.

Фінансового достатку і благополуччя. Нехай усі незгоди та печалі залишаться у минулому, а новий рік принесе тільки найщиріші емоції та максимум позитиву.

Миру, радості, натхнення.

З Різдвяно-Новорічними святами! Бажаю, щоб справжні цінителі футболу в ці непрості часи переживали тільки за місце в турнірній таблиці своїх команд, та вболівали за перемогу на аренах українських стадіонів, або, на крайній випадок, під час трансляцій українських каналів.

Запас здоров'я зараз нікому не завадить. Тому, бережіть себе та своїх рідних, святкуйте, але і про улюблену гру не забувайте, а також — про Footboom.

Працюємо для вас, живемо футболом, дивимося в майбутнє з оптимізмом, чого і вам бажаємо!      

Перш за все, хочу подякувати та вклонитись нашим Воїнам, що дозволяють нам рік за роком у мирному родинному затишку зустрічати зимові свята. По-друге, хочу подякувати та вклонитись лікарям, завдяки самовідданій праці яких величезна кількість людей зустрінуть свята, що вже могли не зустріти. Здоров’я вам міцного, наснаги, щирої вдачі та підтримки!

Читачам у світлий день Різдва та у новому році хочу традиційно побажати менше фокусуватись на другорядному, й економити дорогоцінний час на близьких людей, що день за днем живуть поруч із вами, підтримують, але й так само потребують вашої підтримки, уваги, тепла. Час йде, години перетворюються на дні, дні на місяці, ті – на роки… Життя спливає, й колись може з’ясуватись, що обмежений буттям час та увагу було приділено не тим справам й не тим людям. Щоб потім не боліло.

Українському футболові… Побажаю більше розуму й менше гонористості, необгрунтованої самовпевненості. Бо фінансування футбол має достатнє, а порівняльно з іншими олімпійсько-медальними видами спорту – навіть, «королівське»; але цей ось дисбаланс, зазвичай, не дозволяє багатьом зробити крок уперед.

Зі світлим святом Різдва, з Новим Роком!

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями