Популярные темы

Ігор Леонов: «Досі не можу відійти від поразки «Маріуполю»

Дата: 14 ноября 2021 в 00:04


Ігор Леонов:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер «Минаю» Ігор Леонов прокоментував клубній пресслужбі останні результати команди та розповів – як футболісти готуються до наступних домашніх матчів.

— Що я можу сказати стосовно останньої гри? Ми до неї дуже ретельно готувалися. Але хлопці не справилися. Можливо справа в психології. На них, і на мене десь дуже тиснув результат. Повірте, нам дуже хотілося обіграти «Маріуполь». Хотів, щоб нарешті відчули смак перемоги, щоб стало нам легше. Це була гра за 6 очок, хоч за неї і так дали б всього 3.

Десь і доля фарту не у наш бік була: в перші півгодини могли забивати 2 рази, потім пенальті наприкінці матчу. Забий його Ігор, і далі все могло бути. Можливо я десь не допрацював. Наприклад, боявся ставити Рустама Ахмедзаде в основу, який був травмований. 3-4 дня не тренувався, але рвався в бій. Він би міг і раніше щось змінити. А так… Досі не можу відійти. Хоч і тиждень пройшов.

Розумію критику вболівальників. Сподіваюся, що вони бачили нашу гру з «Десною» та «Рухом», розуміють що ми можемо грати краще. Не кажу за «Дніпро-1», там дійсно програна була гра ще на 20 хвилині… Хоч і буду згадувати той поєдинок все життя. А гра з «Маріуполем«… Там теж хороша команда, де є класні футболісти, які можуть зробити різницю, отже десь не допоопрацювали з ними.

Хочу, звісно, вибачитися перед вболівальниками. І хочеться побажати, щоб вони приходили на футбол і далі підтримували нас. Знаю, що тут переживають за команду. Казав хлопцям, що ви граєте для вболівальників. Ви показуєте результат, гру. Чим вона буде краще, тим вас більше будуть поважати і цінувати. В Ужгороді дуже хороші вболівальники. І їх завжди хочеться бачити на трибунах.

Звісно, наші хлопці теж розчаровані. Але потрохи виходимо їх із цього стану. Розмовляю з хлопцями, з кожним окремо. Всі розуміють все: і досвідчені гравці, і молодь. Є, звісно, у нас певні недопрацювання, але це залишимо в середині колективу.

Попереду три відповідальних матчі. Думаю, всі все розуміють. Я сказав своїм хлопцям, якщо у вас буде такий настрой та бажання, як у матчі з «Десною» – то все у вас вийде. І ми будемо значно вище у турнірній таблиці.

Хлопці готові до наступних матчів. Думаю, зможуть себе показати. Зробимо все можливе і неможливе, щоб і з «Інгульцем» і з «Колосом» ми виграли. А з «Динамо», думаю, нікого налаштовувати не треба – всі все розуміють. На такого суперника особливий настрой.

Запрошую на наші ігри всіх вболівальників. Я ж сам грав у футбол. І знаю, що коли на трибунах є навіть 1 тисяча глядачів, то завжди легше. На «Маріуполь» прийшло чимало глядачів, але ми не виправдали їх сподівань… Просимо аби прийшли вболівальники і на «Інгулець», і на «Колос». Ну і на «Динамо», звісно. Зробимо все аби вас порадувати, — сказав Леонов.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями