Популярные темы

Валерій Пересоляк: «Читав, що «Минай» припиняє існування — це неправда»

Дата: 13 ноября 2021 в 23:24


Валерій Пересоляк:
Стоковые изображения от Depositphotos

У ЗМІ з’явилася інформація стосовно проблем із фінансуванням «Минаю» та можливим зникненням клубу. У зв’язку з цим пресслужба поспілкувалася з президентом Валерієм Пересоляком, якому є що сказати з цього приводу.

–Валерію Івановичу, матч з «Маріуполем» був дуже важливий з турнірної точки зору. На жаль, ми програли. Як можете прокоментувати?

-Дуже прикрий результат. На жаль, ми не показали того футболу, який ми можемо. Програли гру, яку, на мою думку, не мали б програвати.

–Після цього поєдинку було чимало критики: від журналістів, вболівальників…

-І вона заслужена. З цього приводу я, як президент ФК «Минай», хочу попросити вибачення у всіх наших вболівальників за цю гру. Ми розчарували вас, ви не заслуговували на таке і ваша критика є обґрунтованою. Наші футболісти її заслужили. Проте можу запевнити, що в подальшому не буде байдужості на полі. Ми всі розуміємо, що футбол – складна гра і кожна команда хоче виграти. Але те, що в кожному матчі будемо боротися до кінця – це я вам гарантую.

–Як команді вийти з цієї психологічної ями після стількох невдач?

-Кожен з нас має розуміти хто ми і що ми робимо. Кожен з футболістів має усвідомити для себе: для кого і для чого він грає за «Минай». Для мене, як президента, – це не просто розвага. Я дуже люблю «Минай». Для мене це більше, ніж просто футбольний клуб. І я від себе завжди вимагаю робити більше, ніж можу. Ми робимо для клубу все, аби гравці думали виключно про футбол.

–У ЗМІ з’явилася інформація, що в клуба проблеми з фінансуванням, заборгованості з виплатами заробітної плати. Що можете сказати з цього приводу?

-Зарплата мала бути після перемоги над «Маріуполем», але ж перемоги не було, тому… Жарт, звісно. Ми розуміємо, що у нас є зобов’язання перед футболістами, працівниками клубу. Ми їх виконували і будемо виконувати. Ця всі інформація, що була в ЗМІ – нісенітниці. На жаль, вони тиражують необґрунтовану та неперевірену інформацію. Чи є у нас заборгованість? Є – ми боргуємо хороші результати перед нашими вболівальниками. Ось і все. Читав навіть, що «Минай» припиняє своє існування. Це все неправда. ФК «Минай» був і буде.

–Попереду важливі домашні матчі. Чи зможе команда показати себе?

-Я в це вірю. Вони мають усвідомити, що грають не для мене. А для вболівальників, для цього чудового міста, для регіону. Вони мають грати за своє ім’я, за своїх рідних. Вони розуміють ціну очок в цих матчах і як це вплине на наш сезон. Я знаю, що у нас дуже хороша команда і кваліфіковані футболісти. І знаю, що вони вміють показати дуже і дуже класну гру. Я це не раз бачив, і вірю, що знову побачу. Переконаний, що вони зроблять все, аби порадувати наших вболівальників в наступних матчах, — сказав Пересоляк.

Читайте также: Игорь Леонов: «Еще сам не разобрался, в каких числах у игроков зарплата, но финансовых проблем сейчас нет»

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями