Популярные темы

Збірна України повернулася з Одеси до Києва: НТК Баннікова — НСК «Олімпійський» — Боснія

Дата: 13 ноября 2021 в 02:04


Збірна України повернулася з Одеси до Києва: НТК Баннікова - НСК
Стоковые изображения от Depositphotos

Збірна України повернулася сьогодні, 12 листопада, опівдні, з Одеси до Києва. З аеропорту Бориспіль «синьо-жовті» одразу вирушили до готелю «Опера», інформує пресслужба УАФ.

Увечері футболісти працювали у двох групах: 10 польових гравців, які вчора зіграли тайм і більше в товариському матчі з болгарами (Степаненко, Ярмоленко, Матвієнко, Кривцов, Соболь, Зінченко, Маліновський, Довбик, Зубков та Тимчик) виконували в готелі вправи для розтягнення та відновлення м’язів. Тим часом 15 інших гравців, у числі яких усі воротарі, провели тренування на полі НТК імені Баннікова, що дозволило вирівняти функціональний стан виконавців.

До слова, у тренуванні взяли участь і два гравці, які вчора також відіграли по тайму — Роман Яремчук та Сергій Сидорчук. Річ у тім, що тренерський штаб бере до уваги рівень фізичного навантаження, який футболісти отримали за останній період, з урахуванням їхніх матчів у клубах.

Важлива позитивна новина — усі хлопці здорові й готові до продовження роботи. Завтра в повному складі національна команда проведе тренування на полі НСК «Олімпійський». Виліт до Боснії і Герцеговини призначено на неділю.

Склад збірної України:

Воротарі: Андрій Пятов («Шахтар» Донецьк), Георгій Бущан («Динамо» Київ), Дмитро Різник («Ворскла» Полтава).

Читайте также: «Эта игра решит все»: экс-игрок сборной Украины — о будущем матче с Боснией

Захисники: Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Олександр Тимчик (усі — «Динамо» Київ), Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Віктор Корнієнко (всі — «Шахтар» Донецьк), Едуард Соболь («Брюгге», Бельгія), Тарас Качараба («Славія», Чехія).

Півзахисники: Андрій Ярмоленко («Вест Гем», Англія), Тарас Степаненко («Шахтар» Донецьк), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Микола Шапаренко, Віталій Буяльський (усі — «Динамо» Київ), Олександр Зінченко («Манчестер Сіті», Англія), Руслан Маліновський («Аталанта», Італія), Олександр Зубков («Ференцварош», Угорщина), Віктор Коваленко («Спеція», Італія).

Нападники: Роман Яремчук («Бенфіка», Португалія), Артем Довбик (СК «Дніпро-1»), Данило Сікан («Шахтар» Донецьк), Денис Гармаш («Динамо» Київ).

Резервний список: Андрій Лунін («Реал», Іспанія), Анатолій Трубін, Юхим Конопля, Валерій Бондар (усі — «Шахтар» Донецьк), Сергій Булеца («Зоря» Луганськ), Ігор Харатін («Легія», Польща), Олександр Піхальонок (СК «Дніпро-1»).

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями