Популярные темы

Олександр Петраков: «Качараба гратиме в масці ще три-чотири місяці. У збірній усі здорові»

Дата: 10 ноября 2021 в 21:44


Олександр Петраков:
Стоковые изображения от Depositphotos

Напередодні товариського матчу національних збірних Україна — Болгарія в. о. головного тренера синьо-жовтих Олександр Петраков провів пресконференцію в Одесі.

— На одному з перших тренувань цього збору Довбик, Матвієнко та Качараба займалися окремо. Качараба ще й був у масці. Чи готові вони зіграти з Болгарією?

— Ці футболісти грали 7 листопада по 90 хвилин у своїх чемпіонатах, тому займалися окремо, відновлювалися. Качараба гратиме в масці ще три-чотири місяці. Йому так сказали лікарі. У збірній усі здорові. Ми зробили тести, усі вони негативні.

— Які враження у команді після призначення Андрія Шевченка головним тренером «Дженоа»?

— Уся команда, гравці та тренерський штаб бажають Андрію Миколайовичу успіхів в Італії, ми віримо у нього. Ми дуже пишаємося тим, що він очолив команду Серії А.

— Ви вже думками в матчі з Боснією і Герцеговиною чи ставите перед командою завдання на поєдинок із Болгарією?

— Завтра дуже серйозна гра. Ми готуємося до Боснії і Герцеговини. Про завдання говорити не буду, завтра все побачите. Гра з Болгарією є дуже важливою для нас. Дуже хочемо, щоби завтра одесити прийшли та підтримали нас. У Львові була чудова підтримка, я такого ще ніколи не відчував. Тож чекаємо на вболівальників в Одесі та сподіваємося на підтримку напередодні важливої ​​гри з Боснією і Герцеговиною.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями