Популярные темы

Олександр Поворознюк: «У нас скоро такі, як Бойко та Дердо, будуть у памперсах виходити і все одно судитимуть, бо це династія»

Дата: 09 ноября 2021 в 14:54


Олександр Поворознюк:
Стоковые изображения от Depositphotos

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк прокоментував суддівство у матчі з «Дніпром-1» (0:1)

«Дуже багато емоцій після футболу. Скажімо так, емоції негативні, бо якби судив молодий арбітр, то можна було б заплющити очі та пробачити, як ми вже прощали багато разів — незарахований гол у Львові, чистий гол у грі з «Колосом», де зафіксували офсайд і дуже багато таких моментів.

Але хотілося б говорити мовою фактів. Хочеться звернути увагу вболівальників на дуже просту річ, давайте розглянемо моменти, бо на Футболі цього не показували. Напевно, це тому, що ми щодня не говоримо, що «Шахтар» хороший.

Перша хвилина матчу. Хапають за руку Сітала та завалюють на газон – арбітр усе бачить, але штрафного не дають.

Далі момент, який вирішив долю матчу. Усі експерти світу кажуть, що це жовта картка Пихаленку та штрафний у бік «Дніпра-1», але арбітр Бойко, який стояв за два метри від цієї ситуації, вирішив по-іншому. У мене таке враження, що в нас написані вже нові правила. Якщо гравець замахнувся по м'ячу, то чіпати його не можна. Адже це неправильно. Пішов на випередження, перший на м'ячі, а суперник зносить йому ахіл.

Другий момент. За два метри стоїть арбітр. З ліктя б'ють, а жовтої картки нема. Він бачить, але свисток не дає. Найцікавіший момент – відривають голову Сіталу. Стоїть Бойко та дивиться на ситуацію, він бачить її, але навіть свисток не дав. У мене питання: яка це картка? Червона чи жовта? Арбітр не дає взагалі жодної картки, він навіть не свистить порушення.

Ось так ми граємо у футбол. Я все міг би зрозуміти, якби це був якийсь молодий арбітр, то можна було б списати на молодість, але це арбітр ФІФА. Отакий у нас арбітраж. Я забув, це мабуть династія, а її чіпати не можна.

У нас скоро такі, як Бойко та Дердо, будуть у памперсах виходити і все одно судитимуть, бо це династія. Там тато, там мати. Дайте дорогу молодим, хай судять. Навіть коли вони помилятимуться, то не так буде прикро. Але це вже упередженість.

Упередженість у тому, що, по-перше, це арбітр ФІФА. По-друге, «Дніпро-1» точно грошей не дає. Тоді поясніть таке суддівство. Тому це просто упередженість. От і все.

Якщо говорити про гру, то що можна сказати. Коли на 33 хвилині команда залишається в меншості, то як можна думати про атаку — думаєш більше про те, як менше пропустити.

Своїх образити не дам. Писатимемо на арбітраж і хочу, щоб Лучі публічно дав пояснення, було там порушення чи ні, було упереджене суддівство чи ні. І скажіть, будь ласка, як буде покараний Бойко, якщо там були неправильні рішення. Мені, як і футбольній громадськості, хочеться знати, як усе виглядатиме. Далі писатимемо і нехай люди дивляться на цю ситуацію», — сказав Поворознюк в ефірі Youtube-каналу «Інгульця».

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями